طرز تهیه ی اسکمو

بلــه !

تو این هوایِ گرم عجیـــب میچسبه !

خب اسکمویِ اخته ای که من به شخصه عاشــــق اشم !

مواد لازم ! :

اخته ی خشک  هر چه قدر دوست داشتی !

 

نمک و در صورتِ علاقه گلپر

 

خب ، برایِ آماده کردنِ اخته ، اول که به مدت شاید یک ساعت تویِ آب میذاریم برایِ اینکه خیس بخوره و اگه خاک یا شنی داخل اشِ بره !

بعد دوباره آبکشی میکنیم و آب میریزیم و میذاریم تو یخچال تا اخته هاش خیس بخورن . . اما ! آب رو کمی پایین تر از سطحِ اخته بریزین . . و بعد هر مثلا یک ساعت یه مقدار آبِ ولرم بریزین . . بعد از یه چند ساعت ، اخته رو دربیارین و بریزین تو یه دیگ ، دیگچه ، شیرجوش ، تاس !!! یا هرچیزی که خواستین . . توش آب بریزین بالاتر از سطحِ اخته ولی نه خیلی زیاد ، و بعد بذارین رو گاز ! بهش نمک و گلپر هم اضافه کنین و بذارین آب جوش بیاد و با اخته چند تا قل بخوره . . .

اینطوری گوشتِ اخته هم کمی له میشه و هم شیره می افته براش . .

کمی که خنک شد تو ظرفی که دوست دارین ، حالا جا اسکموییِ ، لیوانِ یک بار مصرفِ ، لیوان هایِ کوچیکِ استیلِ . . هر چیزی که خودتون دوست دارین بریزینشون . . و چوب بستنی ، شاخه ی نازکِ آماده شده ی درخت ، قاشقِ چایخوری یا هرچیزی که بتونین باهاش برایِ اسکموتون دسته بذارین بندازین توش !

بذارین تو جایخی یا فریزر تا خودش رو بگیره و . . . اونوقت بشینین و یه اسکمویِ خوشمزه بخورین !

+ خواستم طوری بنویسم و وسایل رو طوری انتخاب کنم که همه با کمترین وسایل بتونن درست اش کنن

اسکمویِ دوغ یا ماست :

خب اگه دوغ خریدین و مزه اش رو دوست داشتین میتونین به راحتی باهاش اسکمو بزنین !

بریزینش تو ظرفی که دوست دارین و توش دسته بذارین و بذارین تو جایخی یا فریزر که ببنده !

اما اسکمویِ ماست . .

خب ماست ترش دوست دارین یا شیرین ؟

من که خودم ماستِ ترش دوست دارم !

 و خب برایِ اسکمو زدن ، مقدارِ دلخواه اتون ماست رو تو یه ظرف بریزین ( من که با ماستِ محلیِ ترش درست میکنم و خیلی خوشمزه میشه ) بعد اگر خواستین ، دقت کنین ، اگر خواستین کمی عرق نعنا بریزین تا هم سردی اش رو تا حدی بگیره و هم یه طعمِ خوب بهش بده . . بعد آب بریزین کم تا اگه نیاز بود بازم بریزین. . . در صورتی که اگه آب زیاد بریزین دیگه نمیتونین کم اش کنین !

بعد این مخلوط رو خوووب با هم مخلوط کنین . . . نمک هم اضافه کنین . . انقدر با قاشق یا چنگال یا همزن دستی ، بزنین اش که کاملا رقیق بشه . . بینِ کارتون اگه آب کم بود اضافه کنین . .ولی کم کم !

بعد هم مثلِ روش قبل بریزین تو ظرف و . . . !

فقط یک نکته . . بچشین مخلوط اتون رو !

 یه قاشق جدا داشته باشین کنارتون که هی وسطِ کار مقداری رو به وسیله ی یه قاشقِ دیگه بریزین توش و بچشین و ببینین طعم اش رو دوست دارین یا خیر ؟!



نظرات شما عزیزان:

Saji looki
ساعت23:48---22 تير 1395
بابا دمت گرم شهوتیمون کردی با این طرزه تعریفت از اسکمو دلم قش میره واسش.بوس بوس

عبادی
ساعت13:13---16 تير 1394
عالی بود خوشم اومدhttp://loxblog.ir/images/smilies/smile%20(0).gif

z.sahebi
ساعت20:56---17 آذر 1393
دستتون درد نکنه خیلی دلم خواست

علی IR46
ساعت21:53---24 مرداد 1393
براره قوربان اَمَن کی بلدیمی چی باید بوکونیم حسه؟؟؟
زنده باد هرچی ایرانی مخصوصا گیلانی...
تی دس درد نوکونه وبلاگه خُبی چَکودی موفق بیبی...
منم ایته وبلاگ دَرَم بِخواستی مِرم سربزن...
یاعلی...


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 24 مرداد 1393برچسب:, | 21:4 | نویسنده : مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • اریک صدا